Moikka maailma!

liljatsininen kuvaAuringonlasku 

Uusi blogi on syntynyt! Teitä odottaa mielenkiintoinen matka politiikan maailmaan. Lisää kivaa löytyy tästä.

En uskonut alkavani koskaan kirjoittaa blogia.Nyt on näin vain tapahtunut.Tiistai oli kova päivä VT 12-seminaarin,Irlannin kriisin sekä suomalaisten pankkien ja työeläkeyhtiöitten ympärillä.VT-12 sai vauhtia.Irlanti vajoaa,entä Portugali ja Espanja? Euroopan keskuspankki ei anna lainaa ilman vakuuksia,jotka arvotetaan päivittäin.Työeläkeyhtiöitten toimitusjohtajien ja muun johdon palkkioiden kohtuullisuus tulee keskiviikkona esille talousvaliokunnassa pankkivaltuuston kertomuksen yhteydessä.

Illalla seurasin tekstitv:stä, kuinka HPK kotihallissaan kukisti sarjajohtaja JYP:n.Pelicans jatkoi rämpimistään hännillä .Nyt turpiin otto tapahtui Porissa. 

 

 

 

Jätä kommentti

css.php